някой да е сменял крушки на плафоните вътре с LED какъв цокъл са и дали е имал някакви проблеми а да не забравя и тези под вратите където светят по земята като отвориш
Известие
Collapse
No announcement yet.
някой да е сменял крушки?
Collapse
X
-
http://am-application.osram.info/publish/index_en.html
Тук излизат за плафоните - C10W.Sport Wagon 2.0TS|LPG
-
Аз си смених моите с LED. Според мен оригиналните светят повече и се вижда по-добре с тях. Тия на вратите, които светят в краката са ми бели - LED и наистина се вижда добреГледай само да не са сини в купето, че нищо не се вижда.
It's not how you stand by your car,it's how you race your car.
Comment
-
Първоначално публикувано от Elektro Покажи съобщениеАз си смених моите с LED. Според мен оригиналните светят повече и се вижда по-добре с тях. Тия на вратите, които светят в краката са ми бели - LED и наистина се вижда добреГледай само да не са сини в купето, че нищо не се вижда.
в краката ли ? къде в краката под волана и жабката ли ? на мен нищо не ми свети там ?Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от Elektro Покажи съобщениеНе, и аз говорех за тия - " тези под вратите където светят по земята като отвориш "също попаднах на едни като проектори където се слагат там и като отвориш ти отбелязва емблемата на колата на земята мн е яко ама са мн пари за глупости
---------- Post added at 17:05 ---------- Previous post was at 16:58 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=MlTj684Al2c за това говоря мн е якоИсторията започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от Elektro Покажи съобщениеЕхее, уникат.. не бях виждал
---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:12 ----------
13 $ в ebaysigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment