Известие

Collapse
No announcement yet.

някой да е сменял крушки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• някой да е сменял крушки?

някой да е сменял крушки на плафоните вътре с LED какъв цокъл са и дали е имал някакви проблеми а да не забравя и тези под вратите където светят по земята като отвориш
    Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

http://am-application.osram.info/publish/index_en.html
    Тук излизат за плафоните - C10W.
    Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Аз си смених моите с LED. Според мен оригиналните светят повече и се вижда по-добре с тях. Тия на вратите, които светят в краката са ми бели - LED и наистина се вижда добре Гледай само да не са сини в купето, че нищо не се вижда.
      It's not how you stand by your car,it's how you race your car.

Comment

Първоначално публикувано от Elektro Покажи съобщение
        Аз си смених моите с LED. Според мен оригиналните светят повече и се вижда по-добре с тях. Тия на вратите, които светят в краката са ми бели - LED и наистина се вижда добре Гледай само да не са сини в купето, че нищо не се вижда.

в краката ли ? къде в краката под волана и жабката ли ? на мен нищо не ми свети там ?
        Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

Не, и аз говорех за тия - " тези под вратите където светят по земята като отвориш "

Comment

Не, и аз говорех за тия - " тези под вратите където светят по земята като отвориш "
            a така по става щото викам да го е*а аз нямам такива също попаднах на едни като проектори където се слагат там и като отвориш ти отбелязва емблемата на колата на земята мн е яко ама са мн пари за глупости

---------- Post added at 17:05 ---------- Previous post was at 16:58 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=MlTj684Al2c за това говоря мн е яко

Comment

Ехее, уникат.. не бях виждал

---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:12 ----------

13 $ в ebay

Comment

Ехее, уникат.. не бях виждал

---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:12 ----------

13 $ в ebay
                http://prodavalnik.com/alfa-romeo-le...tite-i40533197
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Тоя бая ще печели Децата си играят с лазерчета по левче и слагайки приставки излизат разни фигури Много ще е скъпа приставката за марката автомобил
                  ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Working...
                  X